Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
EDIFIER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ασύρματα Ακουστικά Bluetooth Edifier TWS330NB Λευκό με θήκη φόρτισης

Κωδικός Προϊόντος: TWS330NB
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

59,90€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα TWS330 NB είναι τα νέα, προηγμένα in-ear στερεοφωνικά ακουστικά της γνωστής Edifier και έρχονται με τεχνολογία Active Noise Cancelling για να μην επηρεάζεται η εμπειρία ακρόασης από εξωτερικούς θορύβους.Μαζί με την τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου, τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά TWS330 NB της Edifier διαθέτουν και τη λειτουργία Ambient Sound, η οποία σου επιτρέπει να ακούς ήχους από το περιβάλλον τριγύρω (π.χ. ανακοινώσεις στο αεροδρόμιο ή την κίνηση στον δρόμο κ.ά.). Όσον αφορά τις εισερχόμενες/ εξερχόμενες κλήσεις, η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI Call Noise Cancellation) εξασφαλίζει την ποιότητα της επικοινωνίας. Και όσον αφορά τη μουσική, με το AAC Audio Decoding απολαμβάνεις υψηλής πιστότητας ήχο με πλούσια λεπτομέρεια.Τα TWS330 NB είναι ανθεκτικά στη σκόνη και στη βροχή καθώς διαθέτουν πιστοποίηση IP54. Η αυτονομία τους με ενεργοποιημένη την τεχνολογία ANC φτάνει τις 4 ώρες και με απενεργοποιημένη την τεχνολογία τις 5 ώρες.Η θήκη φόρτισης ενσωματώνει μπαταρία για επιπλέον 12 έως και 15 ώρες (με ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο το ANC αντίστοιχα). Για την πλήρη φόρτιση των ακουστικών επαρκεί 1 ώρα ενώ σε 1 ώρα και 30 λεπτά έχεις πλήρη φορτισμένη την θήκη τους.

Ενεργή ακύρωση θορύβου
Η τεχνολογία Active Noise Cancelling απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους από το περιβάλλον για να μην επηρεάζεται η εμπειρία ακρόασης.

Ambient Sound
Η λειτουργία Ambient Sound διασφαλίζει, εφόσον το χρειαστείς, την επαφή σου με το περιβάλλον καθώς σου επιτρέπει να ακούς χρήσιμες ειδοποιήσεις ή ήχους (π.χ. ανακοινώσεις στο αεροδρόμιο, την κίνηση στον δρόμο κ.ά.).

Έως 20 ώρες αυτονομίας
Τα ακουστικά συνοδεύονται από μία κομψή θήκη φόρτισης που εξασφαλίζει από 12 έως 15 ώρες επιπλέον αυτονομίας (με ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη την τεχνολογία Active Noise Cancellation αντίστοιχα). Τα ακουστικά με ενεργοποιημένη την τεχνολογία ANC επιδεικνύουν 4 ώρες αυτονομίας ενώ με απενεργοποιημένη την τεχνολογία επιδεικνύουν 5 ώρες αυτονομίας.

Αδιάβροχα
Χάρη στην πιστοποίηση IP54, τα ακουστικά Edifier TWS330 NB είναι ανθεκτικά στη σκόνη, στον ιδρώτα και στις στάλες της βροχής οπότε και είναι ιδανικά για εξωτερική χρήση.

  • EDIFIER

  • In-ear, Χωρίς Καλώδιο

  • 5 hrs

  • 20 hrs

  • Λευκό

  • Active Noise Cancellation, Αδιάβροχο, Γρήγορη Φόρτιση, Θήκη Φόρτισης, Μείωση Θορύβου Μικροφώνου

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu