Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
XIAOMI Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ασύρματη IP Camera Xiaomi C300 Home Security 360° 2Κ White BHR6540GL

Κωδικός Προϊόντος: BHR6540GL
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

45,90€

Η κάμερα ασφαλείας επόμενης γενιάς είναι εδώ και είναι εξοπλισμένη με ανάλυση 2Κ, ώστε να μην χάνεις ούτε μία λεπτομέρεια.Διαθέτει ανάλυση 2304x1296, η οποία σου επιτρέπει να κάνεις παύση, μεγέθυνση και εύρεση σημαντικών λεπτομερειών στις λήψεις, καθώς και μεγάλο διάφραγμα (f1.4) και ποιοτικό φακό. Ενσωματώνει διπλό κινητήρα για να περιστρέφεται 360 μοίρες οριζόντια και 108 μοίρες κάθετα, ώστε να μην υπάρχουν νεκρές γωνίες.Με τον νέο αλγόριθμο AI, οι ανθρώπινες κινήσεις εντοπίζονται άμεσα, ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ηχείο και μικρόφωνο για αμφίδρομη επικοινωνία. Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί όρθια ή ανάποδα, σε τραπέζι, σε παράθυρο ή στην οροφή, ώστε να καλύψεις όλες τις γωνίες του σπιτιού σου.Η συναρμολόγηση είναι απλή, ενώ περιλαμβάνεται το κιτ τοποθέτησης οροφής. Μέσα από το Mi Home app μπορείς να παρακολουθήσεις σε πραγματικό χρόνο και να αλλάζεις ρυθμίσεις όπως την γωνία λήψης, πρόγραμμα παρακολούθησης και ειδοποιήσεις.Θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις καταγραφής κίνησης όταν εντοπιστεί άτομο ή ενεργοποιήστε το κλείδωμα του φακού όταν το επιθυμείτε.

Η ανάλυση 2K δεν χάνει ποτέ καμία λεπτομέρεια
Η Mi 360° Home Security Camera 2K διαθέτει εντυπωσιακή κάμερα με ανάλυση 2K που διευκολύνει την παρακολούθηση των πάντων σε πραγματικό χρόνο μέσω του app ή όταν ελέγχεις το εγγεγραμμένο υλικό σας. Έχει ανάλυση 2304x1296, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε παύση, μεγέθυνση και εύρεση σημαντικών λεπτομερειών στις λήψεις. Με το μεγάλο διάφραγμα (f1.4) και τον ποιοτικό φακό, έχετε στη διάθεσή σας τις καλύτερες και πιο λεπτομερείς εικόνες, κάθε φορά.

Αλγόριθμος AI για πλήρη έλεγχο
Ο διπλός κινητήρας επιτρέπει στην κάμερα να περιστρέφεται 360 μοίρες στην οριζόντια κατεύθυνση και 108 μοίρες κάθετα, ώστε να μην υπάρχουν νεκρές γωνίες. Με τον νέο αλγόριθμο AI, οι ανθρώπινες κινήσεις εντοπίζονται σε χρόνο μηδέν και δεν χρειάζεται να ανεβάσεις το υλικό σε κάποια υπηρεσία cloud για περαιτέρω ανάλυση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με ηχείο και μικρόφωνο για εγγραφή εφόσον αυτή η επικοινωνία κριθεί απαραίτητη.

Απλή στην εγκατάσταση
Η κάμερα μπορεί να εγκατασταθεί τόσο όρθια όσο και ανάποδα. Αυτό της επιτρέπει να τοποθετηθεί σε τραπέζι, σε παράθυρο ή στην οροφή, ώστε να μπορείτε να καλύψετε όλες τις γωνίες και τις οπτικές του σπιτιού σας. Η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά απλή, ενώ περιλαμβάνεται το κιτ τοποθέτησης στον τοίχο. Μόλις την εγκαταστήσετε, ρυθμίστε τη μέσω του Mi Home app και, στη συνέχεια, συνδέστε τη με το τοπικό Wi-Fi για πλήρη έλεγχο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακολουθήστε κάθε κίνηση με το Mi Home app
Μέσα από το Mi Home app μπορείτε να παρακολουθείτε ό,τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και να αλλάζετε ρυθμίσεις όπως γωνία κάμερας, πρόγραμμα παρακολούθησης και ειδοποιήσεις. Λάβετε ειδοποίηση όταν καταγράφεται κίνηση, όταν καταγράφεται κάποιο άτομο σε μια λήψη ή εάν το παιδί κλαίει, καθώς λειτουργεί επίσης τέλεια ως οθόνη μωρού.

  • Xiaomi

  • IP

  • Επιτραπέζια

  • WiFi

  • UHD

  • Alarm με αισθητήρα κίνησης, SD Card, Λειτουργία 2-Way Audio, Λειτουργία υπερύθρων, Νυχτερινή όραση

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu