Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
RAZER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ασύρματο Headset Razer Barracuda THX Μαύρο RZ04-03790100-R3M1

Κωδικός Προϊόντος: RZ04-03790100-R3M1
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

163,50€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Είτε βρίσκεστε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους, όλα είναι το ίδιο για το Razer Barracuda – ένα ασύρματο υβριδικό σετ ακουστικών σχεδιασμένο τόσο για gaming στο σπίτι όσο και για ψυχαγωγία on the go. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου, απολαύστε κρυστάλλινη λήψη φωνής ανεξάρτητα από το περιβάλλον. Με την υποστήριξη ενός έξυπνου σχεδιασμού διπλής ασύρματης σύνδεσης, αλλάξτε εύκολα μεταξύ παιχνιδιών υψηλής απόδοσης στο σπίτι και απρόσκοπτης χρήσης on the go.

Razer Smartswitch Dual Wireless
Με δυνατότητα σύνδεσης σε 2,4 GHz και Bluetooth ταυτόχρονα, το SmartSwitch επιτρέπει στο υβριδικό σετ ακουστικών να αλλάζει απρόσκοπτα μεταξύ των ασύρματων λειτουργιών για απαράμιλλη ευκολία.Μιλήστε αυτόματα σε κλήσεις μιας συνδεδεμένης συσκευής Bluetooth και επιστρέψτε στον ήχο του παιχνιδιού χωρίς να αφαιρέσετε ποτέ τα ακουστικά. Αποκλείστε τις εισερχόμενες κλήσεις ενεργοποιώντας τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” μέσω της εφαρμογής Razer Audio App ή αλλάξτε χειροκίνητα μεταξύ των πηγών ήχου 2,4GHz και Bluetooth χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κουμπί.

Noise Cancelation Dual Mics
Τα διπλά κρυφά μικρόφωνα διαθέτουν ισχυρά επίπεδα καταστολής θορύβου που μπορούν να προσαρμοστούν για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Λάβετε κλήσεις χωρίς φόβο, καθώς η φωνή σας λαμβάνεται με πλήρη καθαρότητα, ανεξάρτητα από το περιβάλλον.

Razer Triforce 50mm
Ακούστε την επόμενη εξέλιξη του ήχου με μια νέα σχεδίαση TriForce που χρησιμοποιεί μια οργανική ένωση για να αναβαθμίσει την ακουστική της. Το Razer Barracuda έχει μειωμένη παραμόρφωση για ξεχωριστή καθαρότητα και βαθιά, εντυπωσιακή αναπαραγωγή μπάσων.

40 ώρες συνεχούς χρήσης
Αποκτήστε πολύ περισσότερη από μια ολόκληρη ημέρα ψυχαγωγίας με μία μόνο φόρτιση.

THX Spatial Audio
Απολαύστε ήχο surround επόμενης γενιάς που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Razer Audio App
Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας, προσαρμόστε το EQ, ενεργοποιήστε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” και πολλά άλλα – απευθείας από το τηλέφωνό σας.

  • Razer

  • Over Ear

  • Μαύρο

  • 20 - 20000 Hz

  • 96 dB

  • USB, WiFi USB

  • Noise Cancellation Mic, Surround, THX

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση