Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
Logitech Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ασύρματο Ποντίκι Logitech G Pro 910-005272

Κωδικός Προϊόντος: ‎910-005272
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

123,90€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το ασύρματο PRO σχεδιάστηκε με σκοπό να είναι το απόλυτο ποντίκι για παιχνίδια για επαγγελματίες των esports.Για μια περίοδο δύο ετών, η Logitech G συνεργάστηκε με περισσότερους από 50 επαγγελματίες παίκτες για να βρει το ιδανικό σχήμα, βάρος και αίσθηση, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες ασύρματης σύνδεσης LIGHTSPEED και HERO 25K που έχει αναπτύξει για τους αισθητήρες. Το αποτέλεσμα: ένα ποντίκι για παιχνίδια που διαθέτει απαράμιλλες επιδόσεις και ακρίβεια, δίνοντάς σου τα εργαλεία και τη σιγουριά που χρειάζεσαι για τη νίκη.Γιατί οι επαγγελματίες απαιτούν το καλύτερο, και αυτό είναι το Logitech G PRO Wireless!

Ο πιο ακριβής αισθητήρας της Logitech
Ο αισθητήρας HERO 25K είναι ο πιο ακριβής αισθητήρας για παιχνίδια που έχει κατασκευάσει η Logitech μέχρι σήμερα, με ακρίβεια επόμενης γενιάς και νέα αρχιτεκτονική. Προσφέρει 400+ IPS, 100 - 25.600 DPI καθώς και μηδενική εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση σε όλο το εύρος DPI. Ο αισθητήρας HERO 25K επιτυγχάνει ακρίβεια διαγωνιστικού επιπέδου και την πιο σταθερή απόκριση που έχεις δει ποτέ. Μην ξεχάσεις να προσαρμόσεις και να ορίσεις τις ρυθμίσεις DPI με το Logitech G HUB.

Ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED
Για τους επαγγελματίες, η κατάργηση του καλωδίου είναι ζωτικής σημασίας. Το σύρσιμο του καλωδίου προκαλεί τριβή και αποσπά την προσοχή, πράγμα μη αποδεκτό στα επαγγελματικά esports. Αυτή η πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη ασύρματη τεχνολογία ξεπερνά τους περιορισμούς της καθυστέρησης, της συνδεσιμότητας και της ενέργειας, για να προσφέρει σταθερή σύνδεση χωρίς καθυστερήσεις, με ρυθμό απόκρισης 1ms, χωρίς καλώδιο.

Εξαιρετικά ελαφρύ!
Χάρη στην πλέον σύγχρονη σχεδίαση του εσωτερικού σκελετού από την Logitech G, επιτυγχάνεται το εξωπραγματικά χαμηλό βάρος των 80 γραμμαρίων. Το απίστευτα λεπτό εξωτερικό περίβλημα, με πάχος έως και 1mm, χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή σχεδίαση σκελετού τύπου σκάλας, για αντοχή επιπέδου επαγγελματικού τουρνουά και κορυφαία δομική στήριξη. Η προηγμένη μπαταρία LiPo έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια και είναι πολύ ελαφριά, για απροβλημάτιστες ώρες ασύρματου παιχνιδιού χωρίς ανησυχίες. Φόρτισέ το πριν από ένα τουρνουά και μην ανησυχείς για την μπαταρία όσο αγωνίζεσαι!

Έρχεται στα μέτρα σου!
Τα αφαιρούμενα πλαϊνά κουμπιά αριστερά και δεξιά προσφέρουν μια πραγματικά αμφιδέξια σχεδίαση και, παράλληλα, παρέχουν στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να αποφασίσουν πόσα πλαϊνά κουμπιά θέλουν — από 0 έως 4. Το κουμπί DPΙ βρίσκεται πλέον στο κάτω μέρος του ποντικιού, για να αποφεύγονται οι τυχαίες αλλαγές του DPI εντός του παιχνιδιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως (out-of-the-box), χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις κουμπιών ή να το διαμορφώσεις με το λογισμικό Logitech G HUB, προσαρμόζοντάς το απόλυτα στις προτιμήσεις σου.

LIGHTSYNC RGB
Το ασύρματο ποντίκι PRO προσφέρει δυνατότητα πλήρους προσαρμογής χρωμάτων από μια παλέτα ~16,8 εκατ. χρωμάτων, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ορίσεις τα χρώματα της ομάδας σου, να εξατομικεύσεις τον εξοπλισμό σου ή για να συγχρονίσεις τα χρώματα με άλλα προϊόντα G. Η τεχνολογία LIGHTSYNC προσφέρει εφέ φωτισμού που προσαρμόζονται ανάλογα με το παιχνίδι και τα οποία ανταποκρίνονται στη δράση εντός παιχνιδιού, την οπτικοποίηση ήχου, τη δειγματοληψία χρωμάτων οθόνης κ.ά. Όλα αυτά μπορείς να τα προγραμματίσεις μέσω του G HUB (τα περιφερειακά πωλούνται ξεχωριστά).

Ενσωματωμένη μνήμη
Με την ενσωματωμένη μνήμη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το G HUB για να αποθηκεύσεις τις προτιμήσεις σου απευθείας στο ποντίκι, για να το χρησιμοποιείς γρήγορα και εύκολα στα συστήματα ενός τουρνουά. Οι ρυθμίσεις του ποντικιού παραμένουν αμετάβλητες από το σπίτι στο τουρνουά. Παράλειψε την εγκατάσταση προσαρμοσμένου λογισμικού ή την εκ νέου διαμόρφωση των ρυθμίσεών σου. Ξεκίνησε άμεσα το παιχνίδι!

Σύστημα πίεσης μηχανικού κουμπιού
Το ασύρματο ποντίκι PRO διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία για το κύριο κουμπί. Χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό ελατήριο για να διατηρούνται υπό τάνυση οι ξεχωριστές πλακέτες για το αριστερό και το δεξί πλήκτρο, η απόσταση διαδρομής και η ισχύς ενεργοποίησης (η δύναμη πίεσης που απαιτείται για το κλικ) έχουν μειωθεί και βελτιστοποιηθεί. Το αποτέλεσμα είναι η απίστευτα ακριβής, σταθερή και σφικτή αίσθηση σε κάθε κλικ.

Ανθεκτική κατασκευή
Το ασύρματο PRO είναι το αποτέλεσμα 35 χρόνων εμπειρίας της Logitech στη δημιουργία, την κατασκευή και τη δοκιμή ποντικιών και έχει σχεδιαστεί για να αντέχει τόσο την προπόνηση των επαγγελματιών των esports όσο και τα τουρνουά. Η επιφάνεια του PRO φέρει επικάλυψη για αντοχή και καλύτερο κράτημα. Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι τα πέλματα αντέχουν περισσότερα από 250 χλμ. χρήσης.

  • Logitech

  • Ασύρματη σύνδεση, Ενσύρματο

  • 16000 DPI

  • Μαύρο

  • RGB Lighting

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu