Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
EDIFIER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Αυτοενισχυόμενα Bluetooth Ηχεία Edifier 2.0 R1280DB Μαύρο

Κωδικός Προϊόντος: R1280DB
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

149,90€

Τα ηχεία της Edifier R1280DB με 42W συνολικής ισχύος(RMS) συνδοιάζουν άψογη εμφάνιση,δυνατά χαρακτηριστικά και σύνδεση bluetooth και optical που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Τα ηχεία της Edifier με νέες λειτουργίες
Το R1280DB έχει την κλασική εμφάνιση που αγαπάς με όλα τα νέα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ηχείων Bluetooth. Το καθαρό ξύλινο φινίρισμα των ηχείων R1280DB αφήνει μια εντύπωση κομψότητας και πολυτέλειας. Οι αναβαθμισμένες προδιαγραφές εξυπηρετούν ένα επίπεδο επαγγελματισμού, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα και την απόδοση. Το εκλεπτυσμένο αυτό Bluetooth ηχείο βελτιώνει το στυλ του οικιακού σου χώρου διαβίωσης.

Όλα με νέο στυλ
Μια νέα εκλεπτυσμένη εμφάνιση που αγαπάς, το ξύλο διατηρεί την κλασική εμφάνιση με μια νέα προσθήκη στο στυλ της σύγχρονης τεχνολογίας. Η καινοτομία και το στυλ είναι σημαντικά στοιχεία που συνοδεύουν την αίσθηση των ηχείων R1280DB. Η υψηλή τεχνολογία και το στυλ οδηγούν με την πρώτη ματιά, τον οποιονδήποτε στην εντύπωση ενός κομψού Bluetooth ηχείου έτοιμου να προσφέρει ισχυρή απόδοση.

Ενωματωμένη διαχείριση
Ρύθμισε το EQ χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα χειριστήρια που βρίσκονται στο ηχείο, όπως τα κουμπιά πρίμων, μπάσων και αυξομείωσης έντασης που βρίσκονται στο πλευρικό πλαίσιο. Η ξεκάθαρη προσβασιμότητα στα ενσωματωμένα χειριστήρια και η σύγχρονη λειτουργικότητα αυξάνουν την ευελιξία των ηχείων Bluetooth R1280BD.

Προηγμένη δυνατότητα σύνδεσης
Απόκτησε ήχο HD με τη βοήθεια των οπτικών και ομοαξονικών εισόδων που έχουν πρστεθεί στα ηχεία Bluetooth R1280DB. Διατηρούνται ταυτόχρονα και η διπλή RCA σύνδεση και για τις δυο δυνατότητες σύνδεσης: RCA και AUX. Επίσης, σνδεσε ασύρματα το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σου με Bluetooth. Οι προδιαγραφές του σύγχρονου αυτού ηχείου σου δίνουν τον απόλυτο έλεγχο, όλα στα χέρια σου!

Ασύρματο χειριστήριο
Άλλαξε εύκολα την επιλογή μεταξύ των εισόδων, ρύθμισε την ένταση με τη χρήση του χειριστηρίου. Τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου αυτού τηλεχειριστηρίου σε καλοσορίζουν στη σύγχρονη απόλαυση. Η άνεση και η ευκολία είναι αυτό που το R1280DB επιδιώκει να προσφέρει με την τοποθέτηση του τηλεχειριστηρίου.

  • EDIFIER

  • 42 W

  • 55 - 22000 Hz

  • 2 Δρόμων

  • AUX, Coaxial, Optical, RCA

  • Bluetooth

  • Ζεύγος

  • Μαύρο

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu