Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
Reolink Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ενσύρματη IP Camera Reolink RLC-820A 4K QHD αδιάβροχη εξωτερικού χώρου με νυχτερινή λήψη

Κωδικός Προϊόντος: 360021
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

109,90€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Η κάμερα ασφαλείας RLC-820A της Reolink είναι ψηφιακή (IP), συνδέεται στο δίκτυο σας ενσύρματα μέσω καλωδίου ethernet και είναι τύπου Dome. Έχει αυξημένη αντοχή καθώς ο φακός της κάμερας βρίσκεται εντός θόλου. Διαθέτει αδιάβροχη προστασία για να μπορεί να λειτουργήσει σε εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε ακόμη μέσω εφαρμογής στο smartphone κινητό σας, να χειριστείτε την κάμερα και να παρακολουθήσετε live την περιοχή λήψης που επιθυμείτε. Τέλος, είναι εφοδιασμένη με φώτα led υπερύθρων έτσι ώστε να είναι δυνατή η καταγραφή της εικόνας σε απόλυτο σκοτάδι.ξυπνότερος φρουρός με ανίχνευση ατόμου/οχήματος.

Εξυπνότερος φρουρός με ανίχνευση ατόμου/οχήματος
Το Reolink RLC-820A είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ανίχνευσης στη συσκευή για να διακρίνει ανθρώπους, οχήματα και κατοικίδια* από άλλα αντικείμενα. Με την ακριβή του ανίχνευση, μπορείτε να παρακολουθείς πιο προσεκτικά τις αληθινές απειλές και να απελευθερώνεις το μυαλό σου από τον βομβαρδισμό των περιττών ειδοποιήσεων.

Άψογο βίντεο σε 4K Ultra HD
Η ασφάλεια του σπιτιού μεταβαίνει από 5MP σε 4K Ultra HD – 1,6 φορές πιο καθαρά από το Super HD και 4 φορές πιο καθαρά από τα 1080p HD. Οι λεπτομέρειες που βλέπεις γύρω από το σπίτι ή το κατάστημα θα αναπαραχθούν τέλεια σε ζωντανή ροή και αναπαραγωγή.

Εξαιρετική διαύγεια τη νύχτα
Τα 18 ισχυρά υπέρυθρα LED σε αυτήν την κάμερα ασφαλείας 4K εκπέμπουν αόρατα φώτα που διαπερνούν το σκοτάδι έως και 100 πόδια. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία 3D-DNR μειώνει δραματικά τον θόρυβο – εξασφαλίζοντας καθαρότερη, ευκρινέστερη και ομαλή νυχτερινή απόδοση.

Εκπληκτικά βίντεο με time-lapse
Τα μακροπρόθεσμα γεγονότα, όπως η ανθοφορία των λουλουδιών, η ανατολή του ηλίου, οι σκηνές της πόλης, ακόμη και τα κατασκευαστικά έργα, είναι πολύ μεγάλα για να γίνουν αντιληπτά σε πραγματικό χρόνο. Το RLC-820A με time lapse είναι ένας καλός τρόπος για να παρατηρήσετε, να καταγράψετε και να μοιραστείτε αυτά τα συμβάντα σε λεπτά ή δευτερόλεπτα.

PoE - Ταχύτερη, απλοποιημένη και χαμηλότερη εγκατάσταση
Δεν χρειάζεται καλώδιο τροφοδοσίας ή προσαρμογέας. Το RLC-820A με τεχνολογία PoE μπορεί να μεταδίδει ενέργεια και δεδομένα ταυτόχρονα μέσω ενός μόνο καλωδίου δικτύου . Λιγότερη καλωδίωση, λιγότερο κόστος, περισσότερη ευκολία.

Απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχος
Με μερικά κλικ στην εφαρμογή Reolink ή στον πελάτη, μπορείς να μείνεις συντονισμένος με το σπίτι ή την επιχείρησή σου όλη την ώρα.

Πολλαπλές επιλογές εγγραφής
Η έξυπνη κάμερα IP RLC-820A PoE υποστηρίζει 24/7 συνεχή, με κίνηση και προγραμματισμένη εγγραφή. Τα βίντεο και των 3 αυτών τύπων εγγραφής μπορούν να αποθηκευτούν στην κάρτα micro SD, στο Reolink NVR ή στον διακομιστή FTP. Επίλεξε έναν τρόπο που σου αρέσει και απόλαυσε εύκολη και προσαρμοσμένη ασφάλεια.

Reolink NVR
Εάν θέλεις να αποθηκεύεις βίντεο για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ή να έχεις πολλές κάμερες για λειτουργία, η σύνδεση αυτής της έξυπνης κάμερας σε συμβατό σύστημα Reolink NVR ή κάμερας ασφαλείας είναι καλύτερη επιλογή.

Επιβιώνει από τη βροχή, το χιόνι και τον άνεμο
Το ανθεκτικό περίβλημα και το σώμα καθιστούν αυτή την κάμερα IP Reolink αδιάβροχη. Λειτουργεί τέλεια τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι σου, σε οποιεσδήποτε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Έλεγξε τις κάμερές σου, hands-free
Τόσο εύκολο όσο να πεις "Hey Google, δείξε μου την πίσω αυλή", μπορείς να ελέγξεις τι συμβαίνει εκεί στο Google Nest Hub ή στις τηλεοράσεις με δυνατότητα Chromecast.

  • Reolink

  • IP

  • DOME

  • QHD

  • Alarm με αισθητήρα κίνησης, SD Card, Αδιάβροχο, Λειτουργία υπερύθρων

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu