Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
AMD Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Επεξεργαστής AMD Ryzen 7 7700 3.8GHz 32MB Cache AM5 100-100000592BOX

Κωδικός Προϊόντος: 100-100000592BOX
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

470,00€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000-series ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζονται στην πλέον προηγμένη αρχιτεκτονική. Είναι ιδανικοί για παιχνίδια καθώς και για απαιτητικές εφαρμογές δημιουργίας περιεχομένου.Τα βασικότερα χαρακτηριστικά των πιο σύγχρονων επεξεργαστών της AMD είναι η μέθοδος 5nm που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους (χαρακτηριστικό που αυξάνει την ενεργειακή αποδοτικότητα τους αλλά και τις επιδόσεις), το νέο LGA (Land-Grid Array) socket AM5, η υποστήριξη του νέου τύπου μνήμης DDR5 και του κορυφαίου προτύπου διασύνδεσης PCIE® 5.0 καθώς και η δυνατότητα «one-touch memory overclocking» (εύκολος υπερχρονισμός της μνήμης) με την ονομασία AMD Expo™ (EXtended Profiles for Overclocking).Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000-series τοποθετούνται σε μητρικές με το ολοκαίνουριο socket AM5. Είτε παίζεις τα πλέον σύγχρονα παιχνίδια, είτε σχεδιάζεις ή επεξεργάζεσαι πολλά δεδομένα ταυτόχρονα, χρειάζεσαι έναν επεξεργαστή που να μπορεί να τα κάνει όλα, και ακόμα περισσότερα.Με 6 έως 16 πυρήνες, 12 έως 32 νήματα (χάρη στην τεχνολογία SMT, Simultaneous Multi-Threading), συχνότητα λειτουργίας από 3,7GHz έως 4,7GHz (Base Clock) και μέγιστη συχνότητα ενίσχυσης (Max. Boost Clock) από 5,1GHz έως και 5,7GHz, θα βρεις τον επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7000 που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σου. Λάβε υπόψη σου, ότι οι νέοι επεξεργαστές της σειράς Ryzen™ 7000 ενσωματώνουν AMD Radeon™ Graphics (για να έχεις «εικόνα» σε κάθε περίπτωση).

Αλλάζουν τον τρόπο παιχνιδιού
Ένας επεξεργαστής της σειράς AMD Ryzen™ 7000 είναι ότι χρειάζεσαι για να ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες με τη νέα γενιά παιχνιδιών απολαμβάνοντας εξαιρετικά ομαλό gameplay και με τα υψηλότερα δυνατά framerates. Επιπλέον, με έως 16 πυρήνες και 32 νήματα, έως 80MB Cache και με Max. Boost Clock που αγγίζει τα 5,7GHz είναι ιδανικοί για πολυνηματικές εργασίες με 3D ή video rendering εφαρμογές (ενσωματώνουν εξειδικευμένους επιταχυντές video) και απλώς κορυφαίοι στο software compiling.

Αρχιτεκτονική «Zen 4» (5nm)
Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000 Series σχεδιάστηκαν με βάση την νέα αρχιτεκτονική «Zen 4» στα 5nm για έως και 13% αύξηση στον αριθμό των εντολών ανά κύκλο ρολογιού (IPC, Instructions per Cycle) σε σύγκριση με την περασμένη γενιά Ryzen™ 5000 και υψηλότερη μέγιστη συχνότητα ενίσχυσης (boost) για ακόμα υψηλότερη απόδοση τη στιγμή που τη χρειάζεσαι.

Με τις τελευταίες τεχνολογίες
Οι νέοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7000-series ενσωματώνουν τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες για να σε διατηρήσουν στη κορυφή του παιχνιδιού. Παράλληλα με κορυφαία επεξεργαστική ισχύ, προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής που έχουν σχεδιαστεί για να σου παρέχουν την απόλυτη απόδοση τη στιγμή που την χρειάζεσαι, συμπεριλαμβανομένων των Precision Boost 2, Precision Boost Overdrive and PCIe® 5.0.

Precision Boost 2
Το χαρακτηριστικό Precision Boost 2 στους επεξεργαστές αυξάνει τις συχνότητες λειτουργίες των πυρήνων για ενισχυμένη απόδοση εκεί που την χρειάζεσαι περισσότερο είτε είσαι gamer, είτε δημιουργός περιεχομένου.

Precision Boost Overdrive
Το Precision Boost Overdrive εκμεταλλεύεται την ενισχυμένη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της μητρικής σου για να ενισχύσει την απόδοση αυξάνοντας τους χρονισμούς των ρολογιών υψηλότερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης σου δίνει τη δυνατότητα υπερχρονισμού με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Ξεκλείδωτοι και έτοιμοι για υπερχρονισμό
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή AMD Ryzen Master, μπορείς να υπερχρονίσεις τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή σου για αυξημένη απόδοση σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Εύκολο overclocking με AMD EXPO™
Πλέον μπορείς να επιταχύνεις το «παιχνίδι σου» με την τεχνολογία AMD EXPO™ (EXtended Profiles for Overclocking). Με το «one-touch overclocking», επιτυγχάνονται υψηλότερες συχνότητες και περισσότερο «επιθετικά» timings στις μνήμες για υψηλότερες επιδόσεις στα παιχνίδια. 

  • AMD

  • Ryzen 7

  • AM5

  • 3.8 GHz

  • 8

  • 16

  • 32 MB

  • Κάρτα Γραφικών, Ξεκλείδωτος, Ψύκτρα

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu