Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
EDIFIER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ηχείo Bluetooth Edifier QD35 Μαύρο

Κωδικός Προϊόντος: 010294
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

219,90€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σχεδιασμένο ως σύστημα All-in-One, το επιτραπέζιο Bluetooth® 5.3 ηχείο QD35 της EDIFIER παρέχει ήχο υψηλών προδιαγραφών και προκαθορισμένα εφέ φωτισμό «Lumia Art», δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.Με συνολική ισχύ εξόδου 40W (RMS), αρχιτεκτονική καμπίνας MazeTube Bass Reflex και τεχνολογία TurbMuff Air Noise Suppression για τη μείωση των ανεπιθύμητων θορύβων και των κραδασμών, πιστοποίηση Hi-Res Audio/Hi-Res Audio Wireless και τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC για ασύρματη μετάδοση με ρυθμό δειγματοληψίας 96kHz, καθώς και σύστημα φόρτισης TurboGan 35W συμβατό με 1000+ συσκευές για ταχεία φόρτιση μέσω USB-C/USB-Α, υπερέχει του ανταγωνισμού τόσο από αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη.Τέλος, είναι συμβατό με την εφαρμογή EDIFIER Connect, η οποία παρέχει πρόσβαση στον ισοσταθμιστή (EQ), στο ρολόι και σε άλλες λειτουργίες του ηχείου.

EDIFIER QD35: Ένα σύστημα All-in-One
Ακουστική αρχιτεκτονική υψηλών προδιαγραφών, με πιστοποίηση ήχου Hi-Res/Hi-Res Audio Wireless και υποστήριξη LDAC. Υπέροχα προκαθορισμένα και προσαρμοσμένα εφέ φωτός (Lumia Art). Διπλές θύρες USB για ασφαλή και υψηλής απόδοσης φόρτιση, που τροφοδοτούνται από την τεχνολογία Turbo GaN.

Διεπαφές ήχου υψηλής ανάλυσης
Η θύρα USB-A και η υποδοχή AUX στον πίσω πάνελ του QD35 υποστηρίζουν σήματα ήχου υψηλής ανάλυσης. Με τη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας LDAC, μπορείς επίσης να μεταδώσεις μουσική υψηλής ποιότητας με ρυθμό δειγματοληψίας 96kHz μέσω Bluetooth®.

Ισχυρός ψηφιακός ενισχυτής και DSP Chipset
Το ολοκληρωμένο chipset DSP διαιρεί με ακρίβεια τα σήματα σε πρίμα και μεσαία μπάσα. Με δύο ανεξάρτητους τρόπους, ο ψηφιακός ενισχυτής TI Closed Loop διανέμει βελτιωμένα σήματα ήχου διαφορετικών ζωνών συχνοτήτων σε προγράμματα οδήγησης στόχων για ακριβή αναπαραγωγή. Με συνολική ισχύ εξόδου έως 40W RMS, μπορεί να καλύψει πλήρως τον χώρο των 50m² δωματίου.

Καλοσχεδιασμένη ακουστική αρχιτεκτονική
Οι οδηγοί 3” μεσαίου μπάσου — με το διάφραγμα από κράμα αλουμινίου και επωφελούμενοι από τη σχεδίαση μακράς διαδρομής — μπορούν να αναπαράγουν τα μπάσα με συχνότητα έως και 60Hz και να κάνουν τα μεσαία να ακούγονται γεμάτα και πλούσια. Τα τουίτερ θόλου με μεταξωτό διάφραγμα 1” είναι τέλεια ρυθμισμένα για την ακριβή αναπαραγωγή των υψηλών, με τα πρίμα ακούγονται με σαφήνεια και διαφάνεια.

Αποτρέπει τον συντονισμό
Με το βελτιστοποιημένο σχεδιασμό των καναλιών MazeTube Bass Reflex και την τεχνολογία TurbMuff Air Noise Suppression, οι θόρυβοι και ο συντονισμός των θυρών μειώνονται στο χαμηλότερο επίπεδο.

Φόρτιση υψηλής απόδοσης TurboGaN
Με την τεχνολογία φόρτισης υψηλής απόδοσης TurboGaN, μπορεί να φορτίσει 1000+ συμβατές συσκευές. Με τη βελτίωση της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης, της τεχνολογίας ελέγχου της θερμοκρασίας και της τεχνολογίας έξυπνης εκχώρησης ισχύος — ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο — φορτίζεις γρήγορα και με ασφάλεια.

Υπέροχα εφέ φωτός
Διάφορα προκαθορισμένα εφέ φωτός είναι διαθέσιμα για να επιλέξεις το ιδανικό, ανάλογα με την περίσταση. Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις τα δικά σου εφέ φωτός από την εφαρμογή EDIFIER Connect. Φώτισε το τραπέζι σου και… ανέβασε τη διάθεσή σου!

Συμβατό με την EDIFIER Connect
Με την εφαρμογή EDIFIER Connect (iOS/Android) μπορείς να συγχρονίζεις το ρολόι αυτόματα ή χειροκίνητα, να προσαρμόζεις τα δικά σου προφίλ EQ (ισοσταθμιστή) και να τα μοιράζεσαι με φίλους.

  • EDIFIER

  • 40 W

  • AUX/3.5mm, Bluetooth, USB

  • LED, Φόρτιση μέσω USB

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu