Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
Reolink Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Καταγραφικό NVR 8 Καναλιών με Ανάλυση 4K POE Reolink RLN16-410B

Κωδικός Προϊόντος: RLN16-410B
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

298,90€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το καταγραφικό  Reolink RLN8-410 8 καναλιών PoE NVR λειτουργεί με κάμερες IP, συμπεριλαμβανομένων των καμερών 12MP, 8MP, 5MP και 4MP PoE / WiFi, για εγγραφή 24/7, ζωντανές προβολές και περισσότερες λειτουργίες. Επιλέξτε έως και 8 κάμερες και δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα βιντεοεπιτήρησης!

Εύκολη Εγκατάσταση & Τροφοδοσία PoE
Το RLN8-410 NVR υποστηρίζει την τεχνολογία PoE (Power over Ethernet), επιτρέποντας σας να συνδέσετε κάθε μία κάμερα, με ένα μόνο καλώδιο δικτύου, για την τροφοδοσία αλλά και για τη μετάδοση σήματος βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απαλλάσσεστε από την ανάγκη ενός extra καλωδίου στην εγκατάσταση σας και τη χρήση τροφοδοτικού.

Απομακρυσμένη Πρόσβαση & Έλεγχος
Για τοπική πρόσβαση και έλεγχο του χώρου σας, συνδέστε το σύστημα σε μια οθόνη ή μια τηλεόραση HD. Για απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιήστε την εφαρμογή της Reolink App στην κινητή σας συσκευή ή και το Reolink Client στον desktop υπολογιστή ή το laptop σας.

Συμβατό με IP Κάμερες Reolink
Χρησιμοποιήστε το NVR RLN8-410 με έως 8 κάμερες Reolink PoE και αποκτήστε ένα επαγγελματικό και αξιόπιστο σύστημα παρακολούθησης για την ασφάλεια του χώρου σας. Μέσω αυτού μπορείτε να αναπαράγετε οποιοδήποτε καταγεγραμμένο βίντεο και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σας τοπικών δεδομένων.

Δυνατότητα για Εξωτερικό έως 6TB
Υποστηρίζει εγγραφή όλων των καμερών ταυτόχρονα και αν θέλεις να εξοικονομείς χώρο στο δίσκο σου, δοκίμασε την εγγραφή ανίχνευσης κίνησης, η οποία θα ενεργοποιήσει την εγγραφή μόνο όταν ανιχνεύσει παρουσία στο χώρο. Τέλος, σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις μια εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου μέσω e-SATA για περισσότερο χώρο αποθήκευσης (έως 6 TB).

  • Reolink

  • NVR, Καταγραφικό

  • 8

  • 4K Ultra HD

  • 1x eSata, 1x Sata

  • 2x USB 2.0

  • έως 6TB

  • e-Sata, PoE, Απομακρυσμένη Πρόσβαση

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu