Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
MICROSOFT Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Microsoft Xbox Series X 1TB Μαύρο RRT-00010

Κωδικός Προϊόντος: RRT-00010
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

619,00€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το Xbox Series X αντιπροσωπεύει μια ανώτερη ισορροπία ισχύος και ταχύτητας, για την παροχή εκπληκτικών, δυναμικών και ζωντανών κόσμων και την ελαχιστοποίηση οποιωνδήποτε ζητημάτων ενδέχεται να υποβαθμίζουν την εμπειρία παιχνιδιού.Με νέας γενιάς οκταπύρηνο επεξεργαστή που αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις από αρχιτεκτονικής άποψης -AMD Zen 2 και RDNA 2- παρέχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από την κονσόλα Xbox One και χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για υψηλότερες ταχύτητες καρέ, μεγαλύτερους και πιο εξελιγμένους κόσμους παιχνιδιών για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία που για πρώτη φορά συναντάς στα παιχνίδια κονσόλας.Το επιταχυνόμενο από το hardware DirectX Raytracing σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις ρεαλιστικά παιχνίδια με απίστευτα γραφικά ενώ χάρη στο ταχύτατο SSD και σε καινοτομίες όπως τα «Quick Resume» και η «Dynamic Latency Input» (DLI) απολαμβάνεις μικρούς χρόνους εκκίνησης και φόρτωσης, μεγαλύτερη ακρίβεια χειρισμών και ακόμα ταχύτερη απόκριση.Με υποστήριξη 120 fps απολαμβάνεις μεγαλύτερο ρεαλισμό και ταχύτερη δράση. Μάλιστα, η νέα κονσόλα προσφέρει συμβατότητα με τα παλαιότερα και σημερινά παιχνίδια Xbox (π.χ. Xbox 360, Xbox One) ενώ η τεχνολογία Smart Delivery σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα παιχνίδι μία φορά -π.χ. για την παλαιότερη κονσόλα σου Xbox One- και να το παίξεις, με βελτιωμένα γραφικά στην νέα σου κονσόλα Xbox Series X (η τεχνολογία είναι διαθέσιμη για όλους τους τίτλους Xbox Game Studios και δεν υποστηρίζεται απαραίτητα από άλλους developers).Στη διάθεση σου, η κορυφαία συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass που περιλαμβάνει, εκτός από τα παιχνίδια που ήταν ήδη διαθέσιμα στις τέσσερις γενιές κονσολών, μία ατελείωτη βιβλιοθήκη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας!

Καινοτομία «Xbox»
Η αρχιτεκτονική «Xbox Velocity» ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες ταχύτητας και απόδοσης μέσω του πρωτοποριακού συνδυασμού hardware (που περιλαμβάνει ειδικά προσαρμοσμένο SSD χωρητικότητας 1TB, προσαρμοσμένο επεξεργαστή με προηγμένη μονάδα επεξεργασίας γραφικών κ.ά.) και της εις βάθους ενοποίησης του software για τη δημιουργία πλουσιότερων και πιο δυναμικών κόσμων που δεν έχεις συναντήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Η ισχυρότερη κονσόλα… ever!
Το Xbox Series X είναι η ισχυρότερη κονσόλα που έχει κατασκευαστεί! Διαθέτει την αστείρευτη ισχύ ενός ειδικά σχεδιασμένου επεξεργαστή που αξιοποιεί τις τελευταίες αρχιτεκτονικές Zen 2 και RDNA 2 της AMD. Ο προσαρμοσμένος επεξεργαστής σχεδιάστηκε για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις καθώς και συμβατότητα με τέσσερις γενιές παιχνιδιών. Ο επεξεργαστής του Xbox Series X προσφέρει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ισχύ επεξεργασίας από την κονσόλα Xbox One!

Ανεπανάληπτα γραφικά
Η μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) με απόδοση 12 TFLOPs προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις από εκείνες του Xbox One X και οκταπλάσιες από τις επιδόσεις της αρχικής κονσόλας Xbox One! Τώρα, μπορείς να παίζεις παιχνίδια με ανάλυση 4K και με έως και 120 fps για εξαιρετική ομαλότητα, ευκρίνεια και ανεπανάληπτο ρεαλισμό! Υποστηρίζεται DirectX-based ιχνηλάτηση ακτίνας σε πραγματικό χρόνο (Real-Time Ray Tracing) και Variable Rate Shading (VRS) για ρεαλιστικό φωτισμό, αντανακλάσεις ακριβείας, ρεαλιστική ακουστική σε πραγματικό χρόνο και πιο σταθερή ταχύτητα καρέ.

Προηγμένο SSD
Το προηγμένο SSD βελτιώνει σχεδόν κάθε πτυχή της διαδικασίας παιχνιδιού – π.χ. μεγαλύτεροι, δυναμικότεροι κόσμοι που «φορτώνουν» άμεσα, εξαιρετικά μικροί χρόνοι εκκίνησης και φόρτωσης παιχνιδιών, γρήγορη συνέχιση παιχνιδιού από εκεί που το είχες αφήσει κ.ά. – παρέχοντας χώρο 1TB. Η κάρτα επέκτασης σου δίνει τη δυνατότητα να τον επεκτείνεις. Μάλιστα, η κάρτα επέκτασης παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης παιχνιδιών με τη μέγιστη ταχύτητα και απόδοση ουσιαστικά αναπαράγοντας την εσωτερική προσαρμοσμένη εμπειρία SSD της κονσόλας. Η εισαγωγή της κάρτας 1TB γίνεται απευθείας στο πίσω μέρος της κονσόλας μέσω της ειδικής θύρας επέκτασης.

Πλήρης επανασχεδίαση
Το Xbox Series X είναι πλήρως επανασχεδιασμένο εισάγοντας καινοτομίες στο υλικό και στο λογισμικό που υπόσχονται εκπληκτικές δυνατότητες για το μέλλον των παιχνιδιών.

Πρωτοποριακή ψύξη!
Για πρώτη φορά σε μια κονσόλα, μία πρωτοποριακή διαιρεμένη μητρική κάρτα διατηρεί την εσωτερική θερμοκρασία της κονσόλας Xbox Series X σε ελεγχόμενα επίπεδα, επιτρέποντας την ομοιόμορφη κατανομή της ώστε να είναι σε θέση να λειτουργεί πάντα με τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Τρία κανάλια ροής αέρα επίσης κατανέμουν ομοιόμορφα τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στα προηγμένα εξαρτήματα στο εσωτερικό, ώστε η κονσόλα να διατηρείται δροσερή και αθόρυβη.

Θάλαμος ατμών και σκελετός με ψύκτρα
Η ζωτικής σημασίας ψύκτρα είναι ενσωματωμένη απευθείας στον «σκελετό» της κονσόλας. Αυτό το μοναδικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής παράλληλης ψύξης συμβάλλει στον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της κονσόλας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο να διατηρούνται χαμηλά οι αναπτυσσόμενες θερμοκρασίες.  O θάλαμος ατμών βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή των θερμοκρασιών και στην αποτελεσματικότερη ψύξη του επεξεργαστή και της μνήμης.

Φέρνει τα παιχνίδια του χθες στο σήμερα!
Χάρη στην επαναστατική αρχιτεκτονική «Xbox Velocity», χιλιάδες παιχνίδια της κονσόλας Xbox One, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών του Xbox 360 και των αρχικών παιχνιδιών Xbox, είναι πλέον διαθέσιμα με βελτιωμένες επιδόσεις στην κονσόλα Xbox Series X, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων χρόνων εκκίνησης και φόρτωσης, σταθερότερης ταχύτητας καρέ, υψηλότερης ανάλυσης και βελτιωμένης ποιότητας.

Play more, wait less!
H Microsoft μείωσε σημαντικά την καθυστέρηση μεταξύ του παίκτη και της κονσόλας, ξεκινώντας από το ασύρματο χειριστήριο Xbox, το οποίο, όταν είναι συνδεδεμένο στην κονσόλα αξιοποιεί το υψηλού bandwidth αποκλειστικό πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας της εταιρείας. Με το Dynamic Latency Input (DLI) τα δεδομένα εισόδου (input) συγχρονίζονται άμεσα με ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη και επομένως τα στοιχεία ελέγχου έχουν ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτερη απόκριση.

Νέο ασύρματο χειριστήριο!
Απόλαυσε τη μοντέρνα σχεδίαση του ασύρματου χειριστηρίου Xbox, με σμιλεμένες επιφάνειες και εκλεπτυσμένη γεωμετρία για βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μείνε προσηλωμένος στον στόχο σου με την ανάγλυφη λαβή και τα εργονομικά πλήκτρα και μοχλούς, κατέγραψε και μοιράσου άμεσα περιεχόμενο ενώ παίζεις, προχώρησε σε ζεύξη και άλλαξε άμεσα το παιχνίδι μεταξύ υποστηριζόμενων κονσολών, PC και κινητών συσκευών κ.ά.

  • Microsoft

  • 1 TB

  • Μαύρο

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu