Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
RAZER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Μικρόφωνο Razer Seiren Mini USB Μαύρο RZ19-03450100-R3M1

Κωδικός Προϊόντος: RZ19-03450100-R3M1
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

59,88€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σχεδιασμένο για τον σημερινό επαγγελματία ή ερασιτέχνη streamer και podcaster, το μικρών διαστάσεων φορητό μικρόφωνο Razer Seiren Mini προσφέρει επαγγελματικής κλάσης χαρακτηριστικά και ταιριάζει τέλεια σε κάθε τύπο setup, για streaming ή video calls.Η μίνιμαλ αισθητική συναντά τα κορυφαία, επαγγελματικής κλάσης χαρακτηριστικά όπως είναι η πυκνωτική κάψα 14mm, η περισσότερο επίπεδη απόκριση συχνότητας και η κατευθυντική λήψη.Το εξαιρετικά ακριβές υπερ-καρδιοειδές πολικό διάγραμμα (η περιοχή λήψης «εστιάζει» στη φωνή σου) μειώνει τους ήχους περιβάλλοντος (π.χ. διασφαλίζει ότι διάφοροι ήχοι, όπως από ακούσια χτυπήματα στο γραφείο, από πατήματα πλήκτρων ή τα κλικ ποντικιού ελαχιστοποιούνται) ώστε τα streams σου να ακούγονται -και να είναι- επαγγελματικά.

Η φωνή σου, και τίποτα άλλο!
Το μικρών διαστάσεων μικρόφωνο χρησιμοποιεί υπερ-καρδιοειδές πολικό διάγραμμα/ μοτίβο και είναι βελτιστοποιημένο να «εστιάζει» σε μικρότερη γωνία λήψης ώστε να καταγράφει αποκλειστικά τη φωνή σου, μειώνοντας τους υπόλοιπους ήχους στο περιβάλλον. Έτσι, στα streams σου ακούγεται μόνο η φωνή σου και τίποτα άλλο.

Επαγγελματική ποιότητα εγγραφής
Χάρη στην πυκνωτική κάψα 14mm και την επίπεδη απόκριση συχνότητας, το μικρόφωνο της Razer καταγράφει τη φωνή σου με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια, χωρίς να «πικάρει» για ένα περισσότερο ισορροπημένο και «ζεστό» αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτηρίζεται από καθαρά “highs» και βαθιά «lows».

Συμπαγές και φορητό
Ο εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός ταιριάζει σε οποιοδήποτε setup καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στο γραφείο σου. Η διακριτική σχεδίαση -όταν βρίσκεσαι μπροστά από τη κάμερα- βοηθάει ώστε το κοινό σου στα streams να εστιάζει αποκλειστικά και μόνο σε σένα. Χάρη στο μικρό μέγεθος επίσης μεταφέρεται πανεύκολα.

Ανθεκτική βάση
Το μικρόφωνο διαθέτει μία εξαιρετικά ανθεκτική βάση, που επιτρέπει παράλληλα την σταθεροποίηση του υπό γωνία για να «συλλαμβάνει» τέλεια τη φωνή σου. Επίσης μπορεί να αποσπαστεί από τη βάση για να τοποθετηθεί σε βραχίονα ή σε άλλη βάση μικροφώνου (5/8-inch).

Built-in Shock Μount
Το μικρόφωνο προσφέρει προστασία από τις «ηχητικές ανωμαλίες» που οφείλονται σε κραδασμούς ή ακούσια χτυπήματα στο γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη «ανάρτηση» του.

USB Plug & Play
Αρκεί μία υποδοχή USB στον υπολογιστή σου για να είναι… ετοιμοπόλεμο. Απλώς ρύθμισε την ένταση -μέσω του λογισμικού που χρησιμοποιείς για τα streams σου- και άφησε τη φωνή σου να κάνει τα υπόλοιπα!

  • Razer

  • Επιτραπέζιο

  • 20 Hz - 20 KHz

  • 110 dB

  • Μαύρο

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu