Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
HyperX Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Πληκτρολόγιο HyperX Alloy Origins Core RGB Mechanical HX Red Switches US Layout HX-KB7RDX-US

Κωδικός Προϊόντος: HX-KB7RDX-US
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

107,90€ 129,50€
Κερδίζεις 21,60€

Το HyperX Alloy Origins ™ Core είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές, ανθεκτικό πληκτρολόγιο με προσαρμοσμένους μηχανικούς διακόπτες HyperX. Με οπίσθιο φωτισμό RGB που προσαρμόζεται με το λογισμικό HyperX NGENUITY και 3 ενσωματωμένα προφίλ που σας δίνουν τον απόλυτο έλεγχο. Τύπος διακόπτη HyperX Red - Clicky.

Μηχανικό Πληκτρολόγιο Gaming HyperX Alloy Origins Core
Το HyperX Alloy Origins ™ Core είναι ένα εξαιρετικά συμπαγές, ανθεκτικό πληκτρολόγιο χωρίς numpad και διαθέτει προσαρμοσμένους μηχανικούς διακόπτες HyperX που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους gamers τον καλύτερο συνδυασμό στυλ, απόδοσης και αξιοπιστίας. Τα πλήκτρα χρησιμοποιούν LED για εκπληκτικό φωτισμό με δύναμη ενεργοποίησης και απόσταση κομψά ισορροπημένη για απόκριση και ακρίβεια. Το Alloy Origins Core είναι σχεδιασμένο με ένα πλήρες σώμα αλουμινίου, ώστε να παραμένει άκαμπτο και σταθερό όταν τα πλήκτρα πετάνε και διαθέτει επίσης πόδια πληκτρολογίου που σας επιτρέπουν να επιλέξετε από τρία διαφορετικά επίπεδα κλίσης. Ο συμπαγής σχεδιασμός TKL ελευθερώνει χώρο για κίνηση του ποντικιού σε επιτραπέζιους υπολογιστές όπου ο χώρος είναι εξαιρετικός και διαθέτει επίσης ένα αποσπώμενο καλώδιο USB Type-C για εξαιρετική φορητότητα.Προσαρμόστε το φωτισμό σας, δημιουργήστε μακροεντολές και προσαρμόστε τη λειτουργία παιχνιδιού με το λογισμικό HyperX NGENUITY. Αυτό το πανίσχυρο, αλλά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε φωτισμό ανά πλήκτρο, να εκτυπώνετε τα εφέ εκθαμβωτικού φωτισμού και να προσθέτετε πολλές άλλες εξατομικευμένες πινελιές στα προϊόντα σας που είναι συμβατά με το NGENUITY.

Μηχανικοί διακόπτες HyperX
Οι διακόπτες πλήκτρων είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αποτελούν μια ισορροπία μεταξύ απόκρισης και ακρίβειας, με μικρό χρόνο κίνησης και χαμηλή δύναμη ενεργοποίησης. Είναι επίσης αξιόπιστα, εκτιμώνται στα 80 εκατομμύρια πάτημα πλήκτρων χωρίς απώλεια ποιότητας.

Πλήρες σώμα αλουμινίου ποιότητας αεροσκάφους
Το περίβλημα αλουμινίου διατηρεί το πληκτρολόγιο δομικά γερό και σταθερό όταν η δράση γίνεται έντονη και το παιχνίδι κρέμεται στην ισορροπία.

Εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός TKL με αποσπώμενο καλώδιο USB Type-C
Η κομψή μορφή χωρίς numpad σας δίνει περισσότερο χώρο για γρήγορες κινήσεις του ποντικιού, ειδικά σε setups γραφείου που είναι πολύ μικρά για ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους. Έχει επίσης ένα αποσπώμενο καλώδιο, οπότε είναι εύκολο να το πάρετε εν κινήσει.

Πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό RGB με φωτεινά εφέ
Οι μηχανικοί διακόπτες HyperX διαθέτουν εκτεθειμένα LED για φωτεινότερο, πιο λαμπρό φωτισμό RGB.

Εξελιγμένη προσαρμογή με το λογισμικό HyperX NGENUITY
Προσαρμόστε τη λειτουργία παιχνιδιού, αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο στα εφέ φωτισμού και ρυθμίστε τις δικές σας μακροεντολές.

Τρεις ρυθμιζόμενες γωνίες κλίσης πληκτρολογίου
Προσαρμόστε τα πόδια του πληκτρολογίου δύο βημάτων για τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις γωνίας (3 °, 7 ° ή 11 °), όποιο από τα δύο κάνει τους καρπούς σας πιο άνετους.

Ενσωματωμένη μνήμη τριών προφίλ
Δημιουργήστε τα δικά σας ειδικά σχεδιασμένα φώτα, αποθηκεύστε τα απευθείας στο πληκτρολόγιο και πάρτε τα μαζί σας εν κινήσει.

Game mode, 100% anti-ghosting και N-key rollover
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πλήκτρα σας θα εγγραφούν και ότι δεν βγάζετε κατά λάθος τον εαυτό σας από το παιχνίδι σε βασικές στιγμές.

  • HyperX

  • Αγγλικό

  • USB

  • RGB Lighting

  • Μηχανικό

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu