Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
RAZER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Πληκτρολόγιο Razer Cynosa Lite Chroma US Layout RZ03-02740600-R3M1

Κωδικός Προϊόντος: RZ03-02740600-R3M1
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

43,92€

Absolute Gaming. Infinite Lightning: νομίζεις ότι ένα «βασικό» gaming πληκτρολόγιο, με τα απολύτως απαραίτητα, δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο; Ξανασκέψου το! Με το Cynosa Lite Chroma, η Razer δεν διατήρησε απλά αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά τα ενίσχυσε, προσφέροντας ολοκληρωμένη gaming-grade απόδοση με οπίσθιο φωτισμό ανά πλήκτρο, για πιο ευέλικτη παραμετροποίηση.Τα 104 ξεχωριστά φωτιζόμενα πλήκτρα του είναι αθόρυβα, καθώς ενσωματώνουν ειδική μεμβράνη για μαλακή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική αίσθηση πληκτρολόγησης (σε σχέση με τα κοινά πληκτρολόγια μεμβράνης), είναι ανθεκτικό στο νερό (spill-resistant), διαθέτει 1000Hz Ultrapolling, roll-over 10 πλήκτρων με anti-ghosting και 22 ζώνες φωτισμού Chroma™ για 16,8 εκατ. χρώματα - μέσω του λογισμικού Razer Synapse 3.

Powered by Razer Chroma™
To Razer Cynosa Chroma Lite διαθέτει ξεχωριστά προγραμματιζόμενα πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό και 16,8 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων. Επίλεξε κάποιο από τα προεγκατεστημένα εφέ φωτισμού ή δημιούργησε τη δική σας μοναδική παλέτα χρωμάτων, για μια πραγματικά δική σου εμπειρία gaming, μέσω του Razer Synapse 3 (Beta).

Προσάρμοσέ το στο στυλ σου!
ΕΝσωματώνοντας το σύστημα φωτισμού Razer Chroma™, το Razer Cynosa Lite Chroma διαθέτει 22 ζώνες προσαρμογής στα αριστερά, δεξιά και μπροστά από το πληκτρολόγιο, προσφέροντας ακόμα περισσότερους τρόπους για να φωτίσεις το gameplay σου και να δεις το πληκτρολόγιό σου να ζωντανεύει!

Απαλό. Αθόρυβο. Γρήγορο.
Τα μαλακά  gaming πλήκτρα του Razer Cynosa Lite Chroma παρέχουν μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη, σε σύγκριση με τα “rubber dome” πληκτρολόγια της αγοράς, ώστε κάθε πίεση πλήκτρου να γίνεται γρήγορα, αθόρυβα και σταθερά. Με κάθε χτύπημα, αισθάνεσαι τη διαδορμή και την απόκριση, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα χτυπήσεις τον εχθρό με θανατηφόρα ακρίβεια, ανεξάρτητα από το παιχνίδι που παίζεις!

Μοναδικά δικό σου!
Με το Razer Synapse 3 (Beta), μπορείς να χαρτογραφήσεις τα κουμπιά, να αντιστοιχίσεις μακροεντολές, να προσαρμόσεις το φωτισμό των περιφερειακών συσκευών και να μετατρέψεις το gameplay σου όπως επιθυμείς. Δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείς να κάνεις με αυτό το ενοποιημένο εργαλείο διαχείρισης - είναι καθαρά προσωπική υπόθεση!

  • Razer

  • Αγγλικό

  • USB

  • RGB Lighting

  • Μεμβράνη

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση