Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
TP-LINK Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Tp-Link TL-WPA8631P Διπλό Ασύρματο Powerline V3 Passthrough

Κωδικός Προϊόντος: TL-WPA8631P
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

143,77€

Ταχύτερο, ασφαλέστερο και δυνατότερο ασύρματο δίκτυο που αγγίζει τα 1300Mbps, προσφέροντας ασύρματη δικτύωση σε όλες τις συσκευές σου, μέσα από δύο συχνότητες λειτουργίας (Dual band).Το Plug & Play TL-WPA8631P KIT είναι ένα AV1300 Gigabit Passthrough Powerline AC Wi-Fi Kit, το οποίο τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, καταργώντας τα περιττά καλώδια και τις ενοχλητικές ρυθμίσεις, καθώς μπορεί να αντιγράψεις τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου σου με το πάτημα ενός πλήκτρου (One-Touch Wi-Fi Configuration).Επιπλέον, αξιοποιεί την τεχνολογία OneMesh™ για άμεση ενσωμάτωση σε αντίστοιχα δίκτυα, διαθέτει 3x Gigabit Ethernet για ενσύρματη δικτύωση στα 1000Mbps, Wi-Fi Auto-Sync, κρυπτογράφηση 128-bit AES και σχεδιασμό Passthrough με εσωτεςρικό φίλτρο θορύβου, αφήνοντας την ηλεκτρική πρίζα διαθέσιμη για άλλες ηλεκτρικές συσκευές!

1300 Mbps σε κάθε πρίζα!
Φτιάξε το ενσύρματο τοπικό δίκτυο του σπιτιού ή του γραφείου για ταχύτητες μεταφοράς που φτάνουν τα 1300 Mbps, απλά βάζοντας το TL-WPA8631P KIT στην πρίζα. Τι σημαίνει αυτό; Λες μια για πάντα αντίο στα καλώδια, τις ρυθμίσεις και τους κωδικούς, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω!

2x2 MIMO και Beamforming
Το προηγμένο πρότυπο HomePlug AV2 επιτρέπει στο TL-WPA8631P KIT να υποστηρίζει 2x2 MIMO με τεχνολογία Beamforming, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 1300 Mbps. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό για υποστήριξη βίντεο συνεχούς ροής UHD, online video games, μεταφορά μεγάλων αρχείων και άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν μεγάλο εύρος ζώνης σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

One-Touch Wi-Fi
Το TP-Link TL-WPA8631P KIT μπορεί να αντιγράψει αυτόματα το όνομα του ασύρματου δικτύου (SSID) και τον κωδικό πρόσβασης του κύριου δρομολογητή (router) με το πάτημα ενός κουμπιού. Αφού τοποθετήσεις τις μονάδες στα επιθυμητά σημεία και με το πάτημα ενός πλήκτρου επεκτείνεις αυτόματα την εμβέλεια του δίκτυου σου σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σου (ανάλογα τα φυσικά εμπόδια και τις παρεμβολές).

Plug, Pair & Play!
Σύνδεσε το TP-Link TL-PA8010P στον τοίχο και χρησιμοποίησε ένα καλώδιο Ethernet για να το συνδέσεις στο router. Σύνδεσε το TL-WPA8631P στην πρίζα της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια, πάτα το κουμπί «Pair» στους δύο προσαρμογείς για να δημιουργήσεις ένα ασφαλές δίκτυο. Συγχαρητήρια! Πλέον απολαμβάνεις γρήγορες, απρόσκοπτες ενσύρματες και ασύρματες συνδέσεις.

Υποστήριξη TP-Link OneMesh™
Η συμβατότητα με τα προϊόντα TP-Link OneMesh™ παρέχει μεγάλη ευελιξία καθώς με την ευκολία ενός Mesh δικτύου έχεις τη δυνατότητα να «καλύψεις» αποτελεσματικότερα και οικονομικότερα τον χώρο σου. Είναι ιδιαίτερα πολύ χρήσιμη και ιδανική για μεγάλους χώρους, καθώς διανέμει το σήμα από το κεντρικό router χωρίς διακοπές σε όλο τον χώρο, ώστε να μην αισθάνεσαι πτώση στην απόδοση ή την ταχύτητα, καθώς μετακινείσαι από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

  • TP LINK

  • Ναι

  • Ναι

  • 1300 Mbps

  • 1200 Mbps

  • Wi-Fi 5

  • 3

  • Διπλό Kit

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu