Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
XIAOMI Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Xiaomi Redmi Watch Band Pro Μαύρο EU BHR5501GL

Κωδικός Προϊόντος: BHR5501GL
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

48,50€

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Το ιδανικό band για καθημερινή άσκηση, καθώς είναι ελαφρύ και με άνετο λουράκι για να το φοράς όλη μέρα.Η οθόνη AMOLED 1,47'' (194 x 368 pixels) του Redmi Smart Band Pro υποστηρίζει το 100% του χρωματοχώρου NTSC και μέγιστη φωτεινότητα 450 nits με 66,7% αναλογία οθόνης προς σώμα για να εμφανίζει περισσότερη πληροφορία ενώ διαθέτει περισσότερες από 50 προσόψεις για να επιλέξεις.Οι περισσότερες από 110 λειτουργίες άσκησης (fitness) και προπόνησης σε βοηθούν να παρακολουθείς τις θερμίδες, τις αλλαγές του καρδιακού παλμού και τη διάρκεια της προπόνησης. Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες την ημέρα και παρέχει πληροφορίες σε ευανάγνωστα γραφήματα, ενώ δονείται όταν οι καρδιακοί παλμοί ξεπεράσουν την ασφαλή ζώνη. Επιπλέον μετράει τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου, τα επίπεδα στρες καθώς και τον γυναικείο κύκλο.Είναι αδιάβροχο (5 ΑΤΜ), με μαγνητική φόρτιση και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας 14 ημερών. Συνδύασε το Redmi Smart Band Pro με το Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite app για ολοκληρωμένες αναφορές για την καθημερινή δραστηριότητά σου και μετρήσεις υγείας.

Όλη η πληροφορία στον καρπό σου
Η πλήρης οθόνη AMOLED 1,47'' (194 x 368 pixels) προσφέρει εξαιρετικά υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα (66,7%) για μία εκπληκτική οπτική εμπειρία. Εμφανίζει περισσότερα στοιχεία στην οθόνη και είναι ευκολότερη στην πλοήγηση και στον έλεγχο. Με πλήρη υποστήριξη (100%) της χρωματικής γκάμας NTSC απολαμβάνεις τέλειο χρώμα ενώ με μέγιστη φωτεινότητα 450 nits είναι ευδιάκριτη ακόμα και υπό το φως το ήλιου.

110+ λειτουργίες άσκησης και προπόνησης
Περισσότερα από 110 λειτουργίες άσκησης και προπόνησης (Fitness Modes) σε βοηθούν να παρακολουθείς τις θερμίδες που καις, τις αλλαγές στους καρδιακούς παλμούς, τη διάρκεια της προπόνησης κ.ά. Απόλαυσε την πιο ολοκληρωμένη παρακολούθηση μετρήσεων με 15 επαγγελματικές λειτουργίες.

24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών
Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί τους καρδιακούς παλμούς σου σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει ακριβείς πληροφορίες σε ευανάγνωστα γραφήματα. Θα ξεκινήσει να δονείται για να σε ειδοποιήσει όταν οι καρδιακοί παλμοί σου ξεπεράσουν την ασφαλή ζώνη.

Παρακολούθηση SpO2
Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) είναι ένας βασικός δείκτης της συνολικής υγείας ενός ατόμου, αντανακλώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Το Redmi Smart Band Pro προσφέρει ασφάλεια μετρώντας το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα αυτόματα, κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και χειροκίνητα όποτε το χρειάζεσαι.

Βελτίωσε την ποιότητα του ύπνου
Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει στο σώμα σου ενώ κοιμάσαι; Το Redmi Smart Band Pro παρακολουθεί την ποιότητα και τα μοτίβα του ύπνου με προσοχή και ακρίβεια. Προσφέρει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και τη φάση REM στο smartphone σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

  • Xiaomi

  • Μαύρο

  • 368 x 194

  • 1.47 inc

  • AMOLED

  • Bluetooth

  • Android, iOS

  • 200 mAh

  • 336 hrs

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu