Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
XIAOMI Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Xiaomi Smart Band 7 Μαύρο BHR6008GL

Κωδικός Προϊόντος: BHR6008GL
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

49,80€

Step up your game: αναβαθμισμένο στα σημεία - με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη AMOLED και σχεδίαση που το καθιστά άνετο στη χρήση και όμορφο στην εμφάνιση - το Mi Smart Band 7 αναδεικνύει το στυλ σου και σε βοηθά να ζεις μία πιο υγιεινή ζωή!Ενσωματώνει οθόνη AMOLED 1,62” (192 x 490 pixels, 326 PPI) με λειτουργία always-on και Tempered Glass με επίστρωση κατά των δακτ. αποτυπωμάτων, προσφέρει 100+ δυναμικές προσόψεις οθόνης, δυνατότητα παρακολούθησης κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2/VO2 max)*, ολοήμερη παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και διακυμάνσεων (με ενσωματωμένο βιοαισθητήρα PPG 6-axis) και παρακολούθηση ύπνου.Επιπλέον, διαθέτει αδιαβροχοποίηση 5ATM για κολύμβηση σε πισίνα ή με αναπνευστήρα, παρακολούθηση Επιπέδου Στρες - Προσωπικής Δραστηριότητας - Γυναικείας Υγείας- Ασκηση Βαθιάς Αναπνοής, καθώς και 110+ Sports Modes ως μεγαλύτερο… κίνητρο. Η αυτονομία της μπαταρίας του (180mAh) σε κανονική λειτουργία αγγίζει ακόμα και τις 14 ημέρες, ενώ η αναπλήρωσή της γίνεται μαγνητικά.

Η… θέα είναι καλύτερη!
Στο Xiaomi Smart Band 7 κάθε διεπαφή (UI interface) έχει επανασχεδιαστεί και βελτιωθεί με τις βασικές πληροφορίες και τους αριθμούς να ξεχωρίζουν για εσένα. Εν συντομία, το περιβάλλον χρήσης είναι πιο σαφές και πιο εύχρηστο από ποτέ!

Νέες προσόψεις, νέες συμπεριφορές
Με πιο προηγμένη απόδοση γραφικών και πιο ομαλά εφέ κινούμενων σχεδίων, τόσο οι αποκλειστικές όσο και οι προσαρμοσμένες δυναμικές προσόψεις οθόνης γίνονται ανώτερες. Η αγαπημένη από το άλμπουμ σου είναι πάντα ενεργοποιημένη για εσένα με τη λειτουργία AOD (always-on display).

Προπόνηση με επαγγελματική ανάλυση
Το Xiaomi Smart Band 7 έχει απαντήσεις για όλες τις καθημερινές ανησυχίες κατά τη διάρκεια της άσκησης: Ανάλυση Προπονητικού Φόρτου με τρέχουσες συστάσεις άσκησης με βάση την Υπερβολική Κατανάλωση Οξυγόνου μετά την άσκηση (EPOC) τις τελευταίες 7 ημέρες και Συνεδρία Αποκατάστασης με προτάσεις για διαλειμματική διάρκεια αποκατάστασης με βάση την ένταση της τελευταίας ολοκληρωμένης μεμονωμένης άσκησης.

Αναρωτιέσαι πώς λειτουργεί η προπόνησή σου;
Αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η προπόνησή σου; Έλεγξε το «Εφέ προπόνησης» για να μάθεις τις βαθμολογίες για την αερόβια ή/και την αναερόβια άσκησή σου και αξιοποίησε τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2 max) - μια βασική έννοια της φυσιολογίας της άσκησης και σημαντικό δείκτης της αερόβιας ικανότητας του ανθρώπινου σώματος - για να δοκιμάσεις και να βελτιώσεις τις ικανότητές σου.

Περισσότερες επιλογές, περισσότερα κίνητρα
Το Xiaomi Smart Band 7 υποστηρίζει 110+ αθλητικές λειτουργίες (Sport Modes), μία πραγματικά μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που σε βοηθά να παρακολουθείς τις θερμίδες που καίγονται, τις αλλαγές του καρδιακού ρυθμού και τη διάρκεια της προπόνησης.

Ολοήμερη παρακολούθηση SpO2
Ο κορεσμός του αίματος με οξυγόνο (SpO2) είναι ένας βασικός δείκτης της συνολικής υγείας ενός ατόμου, αντανακλώντας τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Το Xiaomi Smart Band 7 δονείται για να σε ειδοποιεί εάν το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου είναι πολύ χαμηλό (<90%) για να σε προστατεύσει από πιθανούς κινδύνους για την υγεία (δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι ιατρική συσκευή).

Περισσότερα για την υγεία σου
Το Xiaomi Smart Band 7 παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, παρέχει ακριβείς κριτικές σε ευανάγνωστα γραφήματα και δονείται για να ειδοποιήσει όταν οι καρδιακοί σου παλμοί πέφτουν εκτός της ασφαλούς ζώνης. Επίσης, παρακολουθεί τον ύπνο σου με προσοχή και ακρίβεια. Μπορείς να βρεις αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά για τον βαθύ ύπνο, τον ελαφρύ ύπνο και τη φάση REM στο smartphone σου για να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την ποιότητα του ύπνου σου.

  • Xiaomi

  • Μαύρο

  • 490 χ 192

  • 1.62 inc

  • AMOLED

  • Bluetooth

  • Android, iOS

  • 180 mAh

  • 336 hrs

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu