Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
XIAOMI Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ζυγαριά Μπάνιου Amazfit Smart Scale με Bluetooth D2003EU1N

Κωδικός Προϊόντος: ‎B08F4TRGXS
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

37,94€ 48,90€
Κερδίζεις 10,96€
Αξιολογήθηκε με 5.0 στα 5 - Συνολικά 1 Αξιολογήσεις
(1 Κριτικές)

Η Έξυπνη Ζυγαριά Amazfit είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα σχήματος G υψηλής ακρίβειας, ο οποίος είναι αρκετά ευαίσθητος ώστε να ανιχνεύει μικρές αλλαγές βάρους έως και 50 γραμμάρια.

16 Βασικές μετρήσεις υγείας σώματος.
Με το τσιπ επεξεργασίας δεδομένων υψηλής ακρίβειας, η ζυγαριά παρέχει μετρήσεις για 16 δείκτες υγείας του σώματος με βάση τις βασικές πληροφορίες που εισάγετε, οι οποίες σας βοηθούν να κατανοήσετε εύκολα τη συνολική φυσική σας κατάσταση. Η ζυγαριά μπορεί να μετρήσει δεδομένα υγείας είτε σε κανονική είτε σε αθλητική λειτουργία για να παρέχει πιο ακριβείς μετρήσεις για ένα ευρύτερο φάσμα χρηστών.

Αναλύει θερμίδες που καίγονται σε 18 αθλήματα για αποτελεσματική οικοδόμηση σώματος.
Συνδέστε τη ζυγαριά στην εφαρμογή Zepp και θα υπολογίσει τις θερμίδες που καίγονται κάθε 30 λεπτά σε καθένα από τα 18 υποστηριζόμενα αθλήματα με βάση τα δεδομένα σώματος που έχουν μετρηθεί εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε ένα εξατομικευμένο πλάνο άσκησης.

Ανάλυση ικανότητας ισορροπίας.
Η ικανότητα ισορροπίας είναι μια βασική δεξιότητα για την υποστήριξη των κινήσεων ενός ανθρώπινου σώματος. Η βελτιωμένη ικανότητα ισορροπίας βοηθά στη μείωση του κινδύνου τραυματισμού κατά τη διάρκεια της άσκησης και στη βελτίωση του σχήματος του σώματός σας. Η έξυπνη ζυγαριά Amazfit μπορεί να μετρήσει την ικανότητα ισορροπίας σας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ανάλυση Φυσικής Κατάστασης.
Η Έξυπνη Κλίμακα Amazfit αναλύει τους βασικούς δείκτες υγείας του σώματός σας για να σας παρέχει μια αξιολόγηση του σώματός σας καθώς και προτάσεις βελτίωσης της υγείας σας. Δείκτες ανάλυσης: βάρος σώματος, ποσοστό σωματικού λίπους, μυϊκή μάζα, ποσοστό σωματικού νερού, οστική μάζα, ποσοστό πρωτεΐνης, βαθμός σπλαχνικού λίπους, βασικός μεταβολισμός, υποδόριο λίπος, σκελετικοί μύες, αλλαγή μυϊκής μάζας, δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ), ιδανικό Βάρος σώματος, σωματότυπος, φυσική ηλικία, βαθμολογία σώματος.

Ανίχνευση καρδιακού παλμού σε όρθια στάση.
Η Έξυπνη Ζυγαριά Amazfit μετρά τον καρδιακό σας ρυθμό σε όρθια θέση, βοηθώντας σας να αξιολογήσετε το συνολικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα άσκησής σας για να το βελτιώσετε με την πάροδο του χρόνου.

Βολικός και γρήγορος συγχρονισμός δεδομένων.
Η έξυπνη ζυγαριά Amazfit υποστηρίζει συνδέσεις Wi-Fi και Bluetooth. Όλα τα δεδομένα υγείας συγχρονίζονται βολικά και αποτελεσματικά στο κινητό σας τηλέφωνο και στο cloud για να μπορείτε να τα ελέγχετε ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.

Μεγάλη οθόνη LCD με έως και οκτώ μετρήσεις υγείας σώματος.
Η μεγάλη οθόνη 3.4" επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε έως και οκτώ από τις πιο σημαντικές μετρήσεις για την υγεία του σώματος με μια ματιά. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους δεδομένα σώματος που θα εμφανίζονται στην οθόνη από μια επιλογή 14 διαφορετικών μετρήσεων για την υγεία του σώματος, κάνοντας τη χρήση τους πιο βολική και προσωπική. Όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη, η οθόνη LCD κρύβεται και συγχωνεύεται στο γυάλινο κάλυμμα, δίνοντας στην έξυπνη ζυγαριά μια πιο ενοποιημένη και κομψή εμφάνιση.

Περισσότεροι λογαριασμοί για τα μέλη της οικογένειάς σας.
Η Έξυπνη Ζυγαριά Amazfit υποστηρίζει 10 λογαριασμούς, καθένας από τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έως και 12 μέλη της οικογένειας. Η ζυγαριά μπορεί να αναγνωρίσει μέλη της οικογένειας που μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό για να διευκολύνει τη χρήση. Παρέχει επίσης λειτουργία επισκέπτη και διαγράφει τα δεδομένα επισκέπτη αργότερα.

Απενεργοποιήστε τη μέτρηση σύστασης σώματος.
Παρακολουθήστε με ακρίβεια την αύξηση του βάρους της εγκυμοσύνης και παρέχετε στις μέλλουσες μητέρες δεδομένα υγείας που μετρώνται με μηδενικό ρεύμα για να διασφαλίσετε την ασφάλεια.

Ζύγισμα μωρού.
Όταν στέκεστε στη ζυγαριά με το μωρό σας στην αγκαλιά σας, το βάρος του μωρού υπολογίζεται στο τηλέφωνό σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα την ανάπτυξη του μωρού σας.

 • Xiaomi

 • Smart, Ψηφιακή

 • 180 kg

 • Μαύρο

 • Bluetooth, WiFi

 • Δείκτης Μάζας Σώματος, Λειτουργία Μνήμης, Λιπομετρητής

 • Υπολογισμός στο ταμείο

5.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 5.0 στα 5 - Συνολικά 1 Αξιολογήσεις
(1 Κριτικές)
100%
0%
0%
0%
0%
 • Μαρκος Φ? 15 Nov 2023

  Αξιολογήθηκε με 5.0 στα 5

  Σμαρτ Ζυγαριά

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ταχύτατη παράδοση. Το προϊόν πολύ καλό. Μετράει και δμς και παλμούς.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu