Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
EDIFIER Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Αυτοενισχυόμενα Ηχεία Edifier 2.0 R1280T Μαύρο

Κωδικός Προϊόντος: 10202
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

109,90€

Technology. Style. Utility. Eπανασχεδιάζοντας το κλασικό ηχείο, η Edifier δημιουργεί μία νέα ακουστική εμπειρία και με τα Bookshelf Speakers R1280T 2.0 το αποδεικνύουν!Παρά το μικρό τους μέγεθος και τη ρετρό εμφάνιση, παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση (2x 21W), είναι σχεδιασμένα για σύνδεση RCA σε RCA ή RCA σε AUX (3,5mm), ενσωματώνουν ισχυρή μονάδα μπάσων με διάφραγμα 4 ιντσών (106mm, 6Ω), θύρα αντανακλαστικών μπάσων για έμφαση στις χαμηλότερες συχνότητες και ενώνονται μεταξύ τους με ένα τυπικό καλώδιο σύνδεσης ηχείων.Με On-Board Controls στην πλαϊνή πλευρά του ενεργού ήχείου για τη ρύθμιση αλλά και την ένταση του ήχου, εύχρηστο ασύρματο τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους και στιβαρή κατασκευή, συνδυάζονται ιδανικά με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή - από πικάπ μέχρι υπολογιστή!

Αξιόπιστη απόδοση
Απόλαυσε από κλασικά βινύλια μέχρι εκρηκτικά ηχητικά εφέ: η πιστότητα και η απόδοση των Bookshelf Speakers R1280T είναι το όνειρο κάθε audiophile. Συνδυάζουν μια ρετρό εμφάνιση με μια μοντέρνα αίσθηση ήχου υψηλής ποιότητας. Με έναν οδηγό μπάσων 4 ιντσών και μια βαθμονομημένη θύρα αντανακλαστικών μπάσων, για στιβαρές, πλούσιες νότες με πλήρη παρουσία και βάθος. Εάν αναζητάς προσιτά και ευπροσάρμοστα ηχεία με ήχο χωρίς συμβιβασμούς, τα R1280T αποτελούν το ιδανικό σύστημα μετάβασης 2.0.

Ακριβής έλεγχος
Εξατομίκευσε την εμπειρία ακρόασης με τα μπάσα, τα πρίμα και την ένταση στο ενεργό ηχείο των Edifier R1280T. Ο ποιοτικός ήχος που παράγεται προσφέρει μια ακριβή μεσαία κλίμακα, η οποία εκπλήσσει κάθε κριτικό. Διαθέτουν τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους, με το οποίο μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση ή τη σίγαση, όταν χρειάζεται, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς από τη θέση σου, καθώς και ενσωματωμένο Tone Control στο πλάι του ενεργού ηχείου. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορείς να κάνεις «μικρορυθμίσεις» πρίμων και μπάσων από -6 έως +6 db. Ο ψηφιακός έλεγχος της έντασης ρυθμίζεται αυτόματα στο «σωστό» επίπεδο κάθε φορά που τα ενεργοποιείς.

Διπλή RCA
Τα αυτοτροφοδοτούμενα R1280T σου επιτρέπουν να συνδέεσεις πολλές συσκευές ήχου, χρησιμοποιώντας τις διπλές εισόδους RCA. Κοιτάζοντας τον πίσω πίνακα, μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιο από τα ηχεία είναι παθητικό και ποιο ενεργό. Το ενεργό ηχείο έχει δύο εισόδους στο πίσω μέρος. Αυτές οι είσοδοι είναι ιδανικές για συνδέσεις RCA σε RCA ή RCA σε AUX, άρα μπορείς να τα συνδέσεις με σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, tablets, smartphones ή ακόμα και πικάπ. Τα ηχεία συνδέονται μεταξύ τους μέσω συνηθισμένου καλωδίου ηχείου. Η ποικιλία των καλωδίων που περιλαμβάνονται, διασφαλίζει ιδανικό ήχο από περισσότερες συσκευές!

  • EDIFIER

  • 42 W

  • 75 - 18000 Hz

  • 85 dB

  • 2 Δρόμων

  • RCA

  • Ζεύγος

  • Μαύρο

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu