Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
CANON Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Πολυμηχάνημα Inkjet Canon Maxify MB2150 0959C009AA

Κωδικός Προϊόντος: 0959C009AA
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

206,70€
Τελευταίο απόθεμα

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ένα εξαιρετικό μηχάνημα πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνει έγχρωμο εκτυπωτή inkjet, σαρωτή, φωτοαντιγραφικό και φαξ, με υποστήριξη εκτύπωσης και σάρωσης από φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud, ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης 19 εικ./λεπτό και ευρεία γκάμα δυνατοτήτων δικτύωσης.

Μεγάλη χωρητικότητα, υψηλή ποιότητα
Ευέλικτος εκτυπωτής, σαρωτής, φωτοαντιγραφικό και φαξ, σχεδιασμένος για οικιακά γραφεία που χρειάζονται ποιοτικές ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις με χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Με τον μεγάλο τροφοδότη των 250 φύλλων και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, η Σειρά Canon MAXIFY MB2150 παράγει εξαιρετικές εκτυπώσεις με ολοζώντανα χρώματα και πεντακάθαρο κείμενο χάρη στα μελάνια DRHD, που είναι ανθεκτικά σε μαρκαδόρους και στην τριβή. Ο Canon MAXIFY MB2150 παρέχει εκτυπώσεις A4 με υψηλή ταχύτητα, 19 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία και 13 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, ενώ ο χρόνος για την παραγωγή της πρώτης σελίδας (FPOT) είναι μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Οικονομική λειτουργία
Από τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία είναι μόλις 0,2kWh (TEC), έως τις ανεξάρτητα αντικαθιστώμενες κασέτες έγχρωμου μελανιού υψηλής απόδοσης, η οικονομία έχει προτεραιότητα. Οι κασέτες μαύρου μελανιού έχουν απόδοση 1.200 σελίδων κατά ISO, ενώ οι κασέτες έγχρωμου μελανιού έχουν απόδοση 900 σελίδων, επιτρέποντάς σου να εργάζεσαι με λιγότερες διακοπές.

Παραγωγικότητα και ευχρηστία
Με την εκτύπωση διπλής όψης και την υποστήριξη για διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιού -από απλό χαρτί A4 έως ετικέτες, φακέλους και φωτογραφικό χαρτί, ή ακόμα και με την αντιγραφή δελτίων ταυτότητας διπλής όψης- οι συνηθισμένες εργασίες εκτύπωσης ενός γραφείου γίνονται πανεύκολα. Ο εκτυπωτής είναι κατασκευασμένος με στόχο την υψηλή παραγωγικότητα, συνδυάζοντας ταχύτητα και ευχρηστία: η πρόσβαση στις λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ γίνεται εύκολα μέσω της έγχρωμης οθόνης TFT 6,2cm (2,5") της σειράς Canon MAXIFY MB2150.

Εκτύπωση από smartphone, tablet και υπηρεσίες cloud
Υποστηρίζονται οι υπηρεσίες Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS) και Mopria, καθώς και η εφαρμογή Canon PRINT, αλλά και η εκτύπωση από το cloud ή ακόμα και η σάρωση και αποθήκευση εγγράφων σε δημοφιλείς υπηρεσίες στο cloud, όπως οι Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive και Concur. Η κατάσταση Σημείου πρόσβασης επιτρέπει στους χρήστες έξυπνων συσκευών να συνδέονται στον εκτυπωτή χωρίς δίκτυο Wi-Fi.

Δυνατότητες παρακολούθησης και συντήρησης
Το φιλτράρισμα διευθύνσεων IP επιτρέπει την παροχή δικαιώματος πρόσβασης σε επιλεγμένο αριθμό χρηστών, ενώ η υποστήριξη του πρωτοκόλλου SMTP φροντίζει για την ασφαλή σάρωση και αποστολή σε e-mail μέσα στο δίκτυο ενός γραφείου. Οι διαχειριστές συστήματος μπορούν να διαμορφώνουν γρήγορα και εύκολα τις παραμέτρους του εκτυπωτή και να περιορίζουν συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως η σάρωση σε συσκευές USB.

Απλή ενοποίηση σε δίκτυο
Οι διαχειριστές συστημάτων θα εκτιμήσουν τη συμβατότητα της Σειράς Canon MAXIFY MB2150 με το πρωτόκολλο SNMP, ένα πρότυπο για τη διαχείριση συσκευών που διευκολύνει τη ενοποίηση του εκτυπωτή σε υπάρχοντα δίκτυα γραφείων. Το SNMP επιτρέπει τη χρήση μιας σειράς λειτουργιών παρακολούθησης για τη συντήρηση, παρέχοντας δεδομένα όπως η στάθμη των μελανιών, τα σφάλματα και το πλήθος των σελίδων παραγωγής.

  • Έγχρωμο πολυμηχάνημα

  • Έγχρωμη

  • Αυτόματη

  • Περίπου 19 σελ./λεπτό

  • Περίπου 13 σελ./λεπτό

  • USB, WiFi

  • Αυτόματος τροφοδότης χαρτιού, Εκτύπωση Διπλής Όψης, Φαξ

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu