Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
Arctic Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Arctic Bionix P120 PWM Case Fan 120mm 4-pin ACFAN00167A

Κωδικός Προϊόντος: ACFAN00167A
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

14,60€
Τελευταίο απόθεμα

Ο ανεμιστήρας BioniX P120 διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένους ανεμιστήρες και είναι βελτιστοποιημένος για υψηλή στατική πίεση. Έτσι, ο BioniX P120 είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όταν χρησιμοποιείται σε ψήκτρα και με μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα. Η ευρεία κλίμακα RPM από 200 έως 2100 σ.α.λ. μπορεί να ρυθμιστεί απρόσκοπτα και συγχρονισμένα με άλλους ανεμιστήρες χάρη στην τεχνολογία PWM Sharing της ARCTIC. Ο νέος κινητήρας με χαμηλή θερμοκρασία πηνίου αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα.

Βελτιστοποιημένο για στατική πίεση
Κατά την ανάπτυξη του νέου BioniX P120, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε μια εστιασμένη ροή αέρα και επομένως σε υψηλή στατική πίεση. Ο ανεμιστήρας εγγυάται εξαιρετικά αποτελεσματική ψύξη, ακόμη και με αυξημένη αντίσταση αέρα. Επομένως, το BioniX P120 είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε ψύκτρες και radiators.

Πιο αποτελεσματική τεχνολογία
Το μοτέρ τροφοδοτείται από ένα δαχτυλίδι Neodym-Iron-Boron-Magnet της νεότερης γενιάς, ο οποίος επιτρέπει στο νέο BioniX P120 να λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά από τους προκατόχους του. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει τη θερμοκρασία του πηνίου χωρίς να μειώνεται η απόδοση.

Μέγιστη ησυχία, ελάχιστοι κραδασμοί
Ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες ο ήχος λειτουργίας του νέου μοτέρ ARCTIC είναι ελάχιστα αντιληπτός.Λόγω του sinus-magnetizing, το νέο μοτέρ δημιουργεί μόνο περίπου το 5% της δόνησης από τη μεταγωγή ενός κανονικού μοτέρ συνεχούς ρεύματος χωρίς φίλτρο. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ανάγκη για ελαστικούς αποστάτες λόγω της σταθερής και ομαλής ροπής του νέου μοτέρ.

200 έως 2100 RPM ρυθμιζόμενες μέσω PWM PST
Με ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και την τεχνολογία κοινής χρήσης PWM (PST), η ταχύτητα του ανεμιστήρα BioniX P120 μπορεί να ελεγχθεί ταυτόχρονα με όλους τους άλλους ανεμιστήρες σας μαζί. Αυτό διατηρεί το θόρυβο στο ελάχιστο, ενώ εγγυάται τη μέγιστη απόδοση ψύξης όταν χρειάζεται.

Ρουλεμάν υψηλής ποιότητας
Χάρη σε έναν συνδυασμό κράματος/λιπαντικού που αναπτύχθηκε στη Γερμανία, η τριβή εντός του ρουλεμάν μειώνεται και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει λιγότερη ανάπτυξη θερμότητας καθώς και λιγότερος θόρυβος από τα ρουλεμάν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τον ανεμιστήρα σας.

  • Arctic

  • 120 mm

  • Case Fan

  • 2100 rpm

  • 24 dB

  • 4-Pin PWM

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu