Καλέστε μας:

23310 73503
Wishlist
TP-LINK Δείτε όλα τα προϊόντα της μάρκας

Ethernet Powerline TP-LINK TL-PA4010PKIT v5 AV600 Passthrough Starter Kit

Κωδικός Προϊόντος: TL-PA4010PKIT
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση 1-3 Ημέρες

73,80€
3 Σε Απόθεμα

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

To TP-Link TL-PA4010PKIT είναι ένα Powerline αντάπτορας που σας βοηθά να επεκτείνετε και να ενισχύετε το δίκτυο σας μέσω της τεχνολογίας Powerline. Xρησιμοποιεί την τεχνολογία Powerline για να μεταφέρει το δίκτυο σήματος μέσω των ηλεκτρικών καλωδίων του σπιτιού σας.Υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 600Mbps, προσφέροντας γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και στο εσωτερικό του δικτύου σας.Είναι εύκολο στη ρύθμιση και την εγκατάσταση ενώ διαθέτει τεχνολογία Power-Saving Mode, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου 85% όταν οι αντάπτορες δεν χρησιμοποιούνται.

Επέκταση ενσύρματου δικτύου σε οποιοδήποτε δωμάτιο χρησιμοποιώντας το υπάρχον σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας
Με το προηγμένο HomePlug AV600, το TL-PA4010P KIT μετατρέπει το υπάρχον ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού σας σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας χωρίς να χρειάζεται νέα καλώδια ή τρύπες και φέρνει το ενσύρματο δίκτυο σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρίζα. Επιπλέον, η ενσωματωμένη πρίζα εξασφαλίζει ότι δεν θα σπαταληθεί καμία πρίζα.

Ταχύτητες AV600 και εύρος 300 μέτρων
Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία Home Plug AV, το TL-PA4010P KIT παρέχει σταθερές και υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων έως 600 Mbps για εύρος έως 300 μέτρα όπου υπάρχει πρίζα. Καμία παρέμβαση σε ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Μεταδώστε ροή σε HD, παίξτε online και κατεβάστε μεγάλα αρχεία χωρίς διακοπή χάρη στους αξιόπιστους συνδέσμους powerline.

Extra Power Socket για πρόσθετες συσκευές
Η ενσωματωμένη πρίζα του TL-PA4010P επιτρέπει τη σύνδεση μιας πρόσθετης συσκευής ή πολίπριζου στον προσαρμογέα σαν να ήταν μια κανονική πρίζα τοίχου και το ενσωματωμένο φίλτρο θορύβου βοηθά επίσης στην αποτροπή του θορύβου του ηλεκτρικού σήματος να επηρεάσει την απόδοση του Powerline. Αυτό διασφαλίζει ότι ακόμη και με το TL-PA4010P συνδεδεμένο, δεν θα χαθεί πρίζα.

Εξοικονομεί έως και 85% στην κατανάλωση
Το TL-PA4010P KIT αλλάζει αυτόματα από τη φυσιολογική λειτουργία αποτελεσματική λειτουργία "Εξοικονόμησης ενέργειας" όταν δεν χρησιμοποιείται, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και 85%.

Φίλτρο Ρεύματος για Καλύτερη Απόδοση
Χάρη στο ενσωματωμένο φίλτρο ρεύματος, το TL-PA4010P βελτιστοποιεί την επικοινωνία του δικτύου powerline μειώνοντας τις παρεμβολές που δημιουργούνται από κοντινές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα έχουν απότομη πτώση ταχύτητας όταν συνδεθεί στην πρίζα κάποια συσκευή που καταναλώνει πολύ ρεύμα.

  • TP LINK

  • 100 Mbps

  • 1

  • 600 Mbps

  • Powerline Connection

  • Υπολογισμός στο ταμείο

0.0

Μέση Αξιολόγηση

Αξιολογήθηκε με 0.0 στα 5 - Συνολικά 0 Αξιολογήσεις
(0 Κριτικές)
0%
0%
0%
0%
0%

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προιόν.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση

CLose menu